Scriptie nakijken Engels

Scriptie laten nakijken Engels

Jouw scriptie laten nakijken in het Engels voordat je deze inlevert is een verstandige keuze. Als ervaren docent Engels aan het Havo en Gymnasium, kijk ik jouw scriptie na op een aantal belangrijke punten. Daarbij kun je denken aan spelling en grammatica, maar controleer ik ook op de juiste formuleringen en opbouwen. Zo voorkom je vervelende fouten in je scriptie die van invloed kunnen zijn op het afronden van je opleiding. Als je jouw scriptie wilt laten nakijken in het Engels sta ik dan ook graag voor je klaar.

Elke student krijgt er tegen het einde van zijn of haar opleiding mee te maken. Na het afronden van je stage, moet je een passende scriptie schrijven welke voldoet aan de eisen die de opleiding stelt. Dit kan in de Nederlandse taal zijn, maar een scriptie moet ook steeds vaker in het Engels worden ingeleverd. Ondanks het feit dat een gemiddelde student zich in zowel woord als schrift kan redden in het Engels, is het schrijven van een Engelse scriptie een ander verhaal.

In veel gevallen heb je hier te maken met vaktermen en academisch taalgebruik welke in het Engels wellicht nét anders verwoord of geschreven dienen te worden. Zo voorkom je uiteindelijk dat je scriptie vol staat met onduidelijke zinnen of grammaticale fouten. Het is zelfs bewezen dat de betrouwbaarheid van een scriptie ook voor een deel afhangt van de aanwezigheid van taalfouten. Je scriptie laten nakijken in het Engels voorkomt dit.

Scriptie laten nakijken in het Engels

Engels is een prachtige taal welke gebruik maakt van diverse spellingen. In veel opzichten verschilt deze van het Amerikaanse Engels dat we kennen. Ook de opbouw en formulering van zinnen is anders als je jouw scriptie in de Engelse taal schrijft. Een verkeerde formulering kan er zomaar voor zorgen dat een verhaal onbegrijpelijk of zelfs verwarrend wordt.

Als ervaren docent sta ik dan ook graag voor je klaar als je jouw Engelse scriptie wilt laten nakijken. Zo weet je zeker dat de tekst grammaticaal klopt en laat je niets aan het toeval over. Het afronden en inleveren van je scriptie is nou eenmaal van groot belang op het behalen van je diploma. Dit heeft natuurlijk weer een grote invloed op de rest van je carrière. Reden te meer om je scriptie te laten nakijken in het Engels. Het onderwerp van het verslag maakt daarbij niet uit.

Scriptie nakijken Engels

Ik controleer jouw scriptie daarbij niet alleen op de aanwezigheid van taal en spellingsfouten, maar ook grammaticaal breng ik eventuele verbeteringen aan. Dit kan een woord zijn, maar ook het beter lopend maken van een compleet zinsdeel. Dit komt de structuur van de tekst én de uiteindelijke beoordeling ten goede. Zo ben je altijd zeker van een foutloze scriptie op het gebied van spelling en grammatica.

Menu