Scriptie laten nakijken engels

Scriptie laten nakijken in het Engels

Als je een scriptie wilt laten nakijken in het Engels sta ik graag voor je klaar. Als ervaren docent Engels aan zowel Havo, Vwo als Gymnasiumklassen, ben je altijd verzekerd van een foutloze scriptie welke van grote invloed is op het behalen van je eindexamen. Het afronden van je opleiding is onlosmakelijk verbonden met het schrijven van een scriptie. Elke school stelt daar zijn eigen specifieke eisen aan. Soms is het ook nodig dat de scriptie in het Engels wordt geschreven.

Omdat dit naar alle waarschijnlijkheid niet je moedertaal is, is het fijn als je kunt vertrouwen op een professionele partij. Want, als het aankomt op het schrijven van een scriptie, is het niet alleen van belang dat deze inhoudelijk klopt, maar natuurlijk ook grammaticaal. De Engelse taal heeft daarbij zijn eigen kenmerkende spelling en grammatica. De opbouw van zinnen wordt anders geformuleerd en sommige woorden hebben in het Brits Engels een andere spelling dan dat dit bij Amerikaans Engels het geval is.

Deze spellingsfouten kunnen een nadelig gevolg hebben op de beoordeling van je scriptie. Als je niets aan het toeval over wilt laten is het goed om deze te laten controleren. Als je een scriptie wilt laten nakijken in het Engels sta ik als ervaren lerares dan ook graag voor je klaar.

Scriptie professioneel laten nakijken in het Engels

Het schrijven van een scriptie kan op veel manieren. Zo kan het zijn dat je een verslag moet schrijven over de afstudeerstage die je gevolgd hebt. Maar, een scriptie kan ook bestaan uit een wetenschappelijk vraagstuk. Dit is vooral voor de hogere opleidingen het geval. Het opstellen en uitwerken van een scriptie neemt veel tijd in beslag. Doorgaans moet je rekening houden met een tijdsbestek van tussen de 4 en 8 maanden.

Een Engelse scriptie daarentegen kan nog meer tijd in beslag nemen. Denk daarbij aan het vinden van de juiste formuleringen en opbouw van zinnen. Zeker als het gaat om scripties die academisch taalgebruik vereisen. Het vinden van de juiste woorden en Engelse spelling is juist dan van cruciaal belang om het verhaal kloppend te maken én te houden.

Scriptie laten nakijken engels

Een scriptie laten nakijken in het Engels verzekerd je ervan dat jouw verslag grammaticaal in orde is. Als ervaren Havo, Vwo en Gymnasium docent neem ik je deze zorg graag uit handen. Ik controleer jouw eindexamen verslag op correctheid, spelling en grammatica. Een klein foutje hoeft je daardoor niet duur komen te staan. Neem vrijblijvend contact met mij op als je jouw wilt laten nakijken in het Engels.

Menu