Engelse scriptie nakijken

Engelse scriptie laten nakijken

Als je jouw Engelse scriptie wilt laten nakijken, laat je dat natuurlijk het liefste over aan een ervaren en professionele partij. Als ervaren docent Engels aan het Havo, Vwo en Gymnasium neem ik je deze zorg dan ook graag uit handen. Zo ben je er zeker van dat je jouw Engelse scriptie foutloos kunt inleveren wat een goede eindbeoordeling in de hand werkt. Als je jouw Engelse scriptie wilt laten nakijken sta ik dan ook graag voor je klaar.

Het schrijven en inleveren van je verslag of scriptie is onlosmakelijk verbonden met het afronden van je opleiding. In veel gevallen bevat een scriptie een verslag van de afstudeerstage, maar het kan ook een wetenschappelijk onderzoek zijn. Een scriptie kan ingeleverd worden in zowel het Nederlands als Engels. Dit wordt mede bepaald door de opleiding die je volgt. Als je jouw scriptie in de Engelse taal moet inleveren, is het zaak om extra alert te zijn op spelfouten en grammaticale missers.

Juist omdat de Engelse spelling behoorlijk wat verschillen kent met het Amerikaans Engels waar je misschien beter bekend mee bent. Je scriptie laten nakijken in het Engels is dan een verstandige keuze. Zo weet je zeker dat jouw verslag grammaticaal klopt en dat dit geen invloed heeft op de eindbeoordeling.

Engelse scriptie grammaticaal laten nakijken

Als ervaren docent Engels sta ik graag voor je klaar als je jouw eindverslag wilt laten nakijken. Als het gaat om het behalen van je opleiding laat je natuurlijk liever niets aan het toeval over. Daarnaast besteed je als student behoorlijk wat tijd en aandacht aan het opstellen van je scriptie. Niet alleen als deze geschreven moet worden in je eigen taal, maar zeker ook als je deze in het Engels moet aanleveren.

In veel gevallen ben je in het bezit van een goede basiskennis op het gebied van de Engelse taal, maar kan het je net aan de juiste ervaring of het inzicht ontbreken om de tekst grammaticaal kloppend te kunnen krijgen. Ook dit gegeven telt mee in de eindbeoordeling van jouw Engelse scriptie. Reden te meer dus om je scriptie te laten nakijken in het Engels. Daarbij kun je denken aan het formuleren van zinnen of de opbouw daarvan.

Engelse scriptie nakijken

Maar, ook de spelling wordt tijdens mijn controle flink onder handen genomen. Zo kun je jouw eindverslag met een gerust hart inleveren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat grammaticale fouten jouw eindcijfers op negatieve wijze beïnvloeden. Als je jouw Engelse scriptie wilt laten nakijken sta ik dan ook graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Menu